HTML

Losits Robi hivatalos blogja

Üdv a sok kedves Ismerősnek, és Ismeretlennek! No, csak született egy blogom is mindazok örömére, akik nem tagjai a "fészguknak", vagy le van tiltva a munkahelyükön, vagy szívesebben olvasgatnak blogot, vagy se ez, se az, csak véletlenül tévedtek ide. Tartalmilag ugyanazt találhatjátok itt, mint amit az alábbi linken elérhető közösségi oldalamon: http://www.facebook.com/pages/Losits-Robi/145838978799024 Érezzétek jól magatokat minálam. :)

Ha az alábbi gombra kattintasz, kapsz egy libacombot :)

Friss topikok

Linkblog

Semmi különös

Losits Robi 2011.04.14. 10:22

Ezen a képen az ÉGadta világon semmi érdekes nincs, ami miatt érdemes lenne megnézni, vagy akár rákattintani. Ahogy a hozzászólás sem tartalmaz semmiféle érdemi tartalmat, amiért hasznos lett volna akár csak egy fél percet is vesztegetnie az idejéből, hogy elolvassa. Hacsak nem azt, hogy felesleges volt ezt tennie. De most már úgyis mindegy. Legalább ossza meg másokkal, hogy ők ne járjanak pórul...


Facebook oldalam

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinnyerobi.blog.hu/api/trackback/id/tr482839605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása